Ferestre de mansardă VELUX

    Materialul de bază folosit este tabla din oţel acoperită la cald cu un strat de Zinc sau Alu-Zinc (225 g/mp).
    Această căptuşeală de Zinc sau Alu-Zinc, care oferă o protecţie ideală împotriva coroziunii, este acoperită cu un strat de primer, iar apoi cu o vopsea de protecţie cu grosimea de 35 microni/mp - mat, iar cel lucios 25 microni/mp.

Gama Standard

Gama Standard conține ferestre de mansardă la prețuri accesibile, fără a face compromisuri. Au toate caracteristicile unei soluții funcționale ușor de utilizat și cu o performanță energetică bună, într-o ofertă largă. Alege între operare de sus sau de jos, lemn aparent sau ferestre care nu necesită întreținere.

Gama STANDARD PLUS

ferestre mansarda STANDARD PLUS Ferestrele din această gamă sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficiență energetică și confort. Sunt prevăzute cu geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț foarte accesibil. Acum este ușor să îți păstrezi casa călduroasă. NOU! 3 foi de sticlă.

Gama PREMIUM

ferestre mansarda PREMIUM Bucură-te de confort maxim în casa ta. Soluțiile Premium VELUX includ o serie de produse avansate, cum ar fi ferestrele de mansardă inteligente, ferestrele de mansardă pentru vedere panoramică și ingeniosul balcon VELUX CABRIO, patentat în 1990.

AVANTAJELE FERESTRELOR VELUX

 
» Rezistență la intemperii;
» Aer proaspăt la interior, cu fereastra închisă;
» Curățare ușoară;
» ThermoTechnology™;
» Montaj rapid al rulourilor originale;
» Garnitură suplimentară împotriva curentului;
» Geam termoizolant optimizat din 2 sau 3 foi de sticlă;
» Senzor de ploaie + Reducere a zgomotului ploii.

VIDEO