ACCESORII ACOPERIŞ

Sistemul pluvial Waterfall
Un sistem de scurgeri ideal pentru orice acoperiş. La baza construirii acestui sistem este experienţa vastă, împreună cu o foarte strânsă colaborare cu clienţii.
Soluţile tehnologice aplicate în fiecare dintre elementele sistemului pluvial Waterfall sunt rezultatul unei cercetări îndelungate şi a unei selecţii de idei optime al căror rezultat unic este protejat de patentele şi brevetele obţinute.

Waterfall este un sistem de scurgere unic, foarte uşor de montat, adaptabil în orice climat şi pentru orice obiectiv, un sistem ale cărui caracteristici vizuale nu fac decât să accentueze cu subtilitate frumuseţea fiecărei clădiri.
Dimensiuni şi coloristică
Sistemul pluvial Waterfall este disponibil în două grupe dimensionale (100 mm, 150 mm) şi în şapte variante coloristice pentru o asortare perfectă cu faţada.

MATERIA PRIMĂ

Societatea noastră este producător de sisteme pluviale Waterfall. Producerea elementelor sistemului Waterfall are la bază cel mai înalt standard tehnologic, iar oţelul folosit este de cea mai bună calitate 0.55 mm (partener ArcelorMittal), zincat pe ambele părţi şi acoperit cu Prelaq Nova (2.35um).

Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafaţă cu o netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii, conferă o durată de viaţă de 50 ani acestor produse şi o rezistenţă deosebită la acţiunea apei de ploaie şi a agenţilor poluanţi din atmosferă.

Cele 8 straturi care acoperă şi protejează banda metalică garantează rezistenţa la coroziune a fiecărui element şi conferă o durată de viaţă foarte lungă acestor produse.

Acesta este motivul pentru care sistemul pluvial Waterfall oferă garanţii pentru o rezistenţă foarte îndelungată şi singura operaţie de întreţinere pe care o necesită este redusă la simpla curăţare de murdărie a jgheaburilor.

ELEMENTE ALE SISTEMULUI PLUVIAL

jgheab

Jgheab

Prelungitor intermediar

Prelungitor intermediar

3_burlan

Burlan

Colţar interior şi exterior

Colţar interior şi exterior

capac jgheab

Capac jgheab

Colier burlan

Colier burlan

Element îmbinare jgheab

Element îmbinare jgheab

Cot evacuare (60°)

Cot evacuare (60°)

Ramificaţie burlan (60°)

Ramificaţie burlan (60°)

4_carlig-jgheab

Cârlig jgheab

Racord jgheab burlan

Racord jgheab burlan


CERTIFICATE ŞI DECLARAŢII DE CONFORMITATE

  • Declaraţie de conformitate tablă ondulată tip ţiglă Profile Z 210x3;
  • Declaraţie de conformitate tablă trapezoidală;
  • Declaraţie de conformitate tablă ondulată tip ţiglă TP 35;
  • Declaraţie de conformitate tablă ondulată tip ţiglă – Tablă ţiglă ECOTIL mat 0.50;
  • Certificat de conformitate tablă ondulată tip ţiglă.